Over de Reistoko

even voorstellen

Wie zit er toch achter dat computerscherm? Nou, ik dus, Ilse! Een reisgek in hart en nieren. Ik reis het liefst de reizen zoals ik ze ook verkoop; slapen in kleinschalige accommodaties, met de huurauto, camper of in Azië met een chauffeur. En nog zo een oneliner, waar iedereen rechts gaat wil ik links. Al wil ik de échte hoogtepunten ook niet missen 😊

Even voorstellen: Ilse, dat ben ik.

Heel cliché maar al van jongs af aan kruipt het reisbloed door mijn lijf. Niet dat ik als kind al de wereld rond reisde, nee hoor ‘gewoon’ Frankrijk met de vouwwagen. Maar toen ik eenmaal alleen mocht was er geen houden meer aan! 

Met de bus door Jamaica, met de rugzak dwars door Azië. Backpackend trok ik door Maleisië, zat ik dagen achterop de motor in Vietnam, had ik diarree tijdens de bootoversteek in Laos, fietste door Cambodja en sliep ik onder de sterren op een zeilboot in Thailand. Samen met mijn liefde (wat nog steeds mijn liefde is 😉) trokken we de wereld over. “Weer weg?” zeiden ze thuis. Jep, wéér weg! Met de cabrio door Amerika, op de hondenslee in Lapland, wijn nippen in Zuid Afrika…en zo kan ik nog wel even door gaan. Je begrijpt; de reiskoorts heerst hier flink. 

Hoe het allemaal begon…

reis inspiratie in je mailbox? schrijf je in op mijn nieuwsbrief

tell me more!

En toen werd ik moeder…

Toen ik zwanger was zeiden veel ‘Dag reizen, hallo Centerparcs!’ Een tikkeltje benauwd kreeg ik het wel...Is dat zo, stopt het reizen nu? Nou dat gaan we zelf wel even testen. En hop met onze dochter Sammie (2018) van 6 maanden gingen we naar Florida. Dat schijnt gewoon te kunnen...Olvarit verkopen ze daar ook. Zelfs luiers! Ik had ons helemaal ontzorgd – precies wat ik voor jouw reis ook doe; familiekamers, behapbare afstanden, reiswiegje in het vliegtuig. De reiskoorts kwam weer opzetten en een jaartje later zat ik met een dikke zwangere buik in het vliegtuig. Naar de andere kant van de wereld gingen we voor een paar maanden. Hup in de tuktuk in Azië, met de camper door Australië, rijdend door de bergen van Nieuw Zeeland, Kerst in Amerika. Dit is het leven! 

Inmiddels zit er flink wat reiservaring (met en zonder kids) in die koffer en help ik ook jou graag met het samenstellen van jullie ideale reis.

bekijk mijn werkwijze

Het Team

…That’s just me myself and I 😊 Al zijn er momenten dat er te weinig uren in een dag zitten en geloof mij dan staat een medewerker hoog op de verlanglijst. 

Als je belt krijg je dus mij aan de lijn. Geen bandje en geen 10 wachtenden voor je. Dat is voor veel van mijn klanten dé reden dat ze het fijn vinden bij mij hun reis te plannen, korte lijntjes. 

En omdat ik geen personeel of duur kantoor heb, kan ik prijzen laag houden en ben ik vaak goedkoper dan de grotere reisorganisaties. En die persoonlijke service krijg je er bijna gratis bij. Ik reken €25 boekingskosten p.p. 

In de "Ik wil een (verre) rondreis maken” aanvragen ben ik helemaal thuis, maar ook voor een weekje ZON mag je bij mij aankloppen.”

De reizen van de Reistoko zijn allemaal op maat gemaakt. Iedereen is anders, dus ook elke reis. Voor elke bestemming heb ik een partner – meestal in het land zelf – waar ik al jaren mee samenwerk. Zij kennen het land als hun broekzak, bezoeken de eigenaren van de accommodaties, testen de excursies…Wat een droombaan eigenlijk! Heel transparant boek jij de reis bij mij, en ik boek de reis samen met mijn lokale partner. Weinig tussenpersonen en dat zie je aan de prijs van de reis. Gaat er op reis toch iets mis dan heb je altijd de lokale partner om op terug te vallen. En mij natuurlijk! Je boekt je reis bij mij met de zekerheid van de ANVR*, SGR en het calamiteitenfonds. (*Ik ben te vinden via de franchise, United Travel, waar ik bij aangesloten ben)

Mijn partners

zijn wij een match?

reis inspiratie in je mailbox? schrijf je in op mijn nieuwsbrief

tell me more!