Zijn wij een match?

Zullen we een testje doen?

Altijd druk? 
Targets halen op werk, boterhammen smeren voor de kids, denkbeeldige lijstjes maken tijdens de yogales en onder de douche je presentatie voor morgen aan het voorbereiden? 

De Reistoko: Relax relax relaaaax! Als jij daar nu lekker druk mee doet, dan regel ik jullie vakantie. Jij vertelt hoe het ideale plaatje eruit ziet, misschien weet je zelfs al waar je heen wilt, en ik maak een reisvoorstel die helemaal bij jou past. Ik zoek die ene boomhut in Zuid-Afrika voor je, of die glamping tent in Amerika. Of dat tiptop all inclusive hotel in de zon. En eenmaal ter plekke tip ik je ook nog dat ene fijne eettentje. 

Ben jij…

Reizen! Misschien heb je al veel van de wereld gezien, of het is je eerste reis…de passie om de wereld te beleven die heb je. Natuurlijk wil je de hoogtepunten van het land zien, want hé het is niet voor niets een hoogtepunt 😊 
Maar je vindt het ook leuk om eens wat dieper het land in te duiken. Door bij een gezin in Indonesië aan te mogen schuiven met avondeten, met een ranger mee te gaan naar een stokstaart familie of te slapen in een hangmat in de Surinaamse jungle. Het land echt beleven, dat is wat je wil! 

De Reistoko: Deal! Ik puzzel een rondreis in elkaar die echt bij jou past. Ik luister goed naar je; wat maakt de reis, en wat breekt de reis voor jou? Ik denk met je mee en kom met verrassende ideeën. Zo wordt het echt jouw reis.

Houd jij van…

…als je nog van die echte ouderwetse service krijgt? Iemand die met je meedenkt en eerlijk advies geeft. Echte kennis van iemand die het land zelf bezocht heeft? Vind je je reis boeken op internet gedoe of misschien zelfs een beetje spannend? Vind je het fijn om een echt persoon aan de lijn te krijgen? En ook nog eens elke keer dezelfde persoon (de Reistoko bestaat maar uit 1 persoon, dus grote kans dat je mij aan de lijn krijgt 😉)
Korte lijntjes, snelle reactie op je mail, geen bandje of 10 wachtenden voor je?

Kan jij het waarderen…

1

2

3

Dan zijn wij een match!

Wij gaan samen een reis in elkaar puzzelen die bij jou past. Je gaat het land echt beleven (of lekker niksen in de zon) en ik zal je onderdompelen in ouderwetse Reistoko service. 

overtuigd? gun het jezelf. Vraag een offerte aan

offerte aanvragen

Ben je met pensioen, dertiger zonder kinderen, twintiger met een backpack, of heb je een huis vol pubers? Ik organiseer reizen voor iedereen. Op jouw tempo en afgestemd op jouw wensen. Of de wensen van je pubers (WIFI mam!) 😉 

Niet leeftijdgebonden dus. 

PS. Hoe oud ben je?

Vind jij het heerlijk om Google helemaal uit te spelen en een Excel voor gevorderden te maken voor je reis? Je wil je eigen reis tot in de puntjes plannen en geeft de touwtjes helemaal niet graag uit handen? Herkenbaar, want dat is precies wat ik ook graag doe voor jou. 
Eerlijk is eerlijk, dan zijn wij niet de perfecte match. Jij vindt het véél te leuk om het zelf te doen. En dat is natuurlijk ook oké. Neus lekker rond op mijn site. Hopelijk heb je iets aan mijn tips en ervaring! Bedenk je je en vind je het toch wel een klus, contact mij dan alsnog 😊

PS. 2 De doe-het-zelver