Werkwijze

hoe werkt de reistoko

In 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken, ben ik mijn eigen reisonderneming begonnen en heb daar geen moment spijt van gehad! De Reistoko run ik vanuit huis. De Reistoko is geen mega bedrijf, maar een bedrijf gerund door iemand met passie. Passie voor reizen, maar ook passie voor het ontzorgen. En met ontzorgen bedoel ik dat ik met je meedenk, niet dat je met een limo naar Schiphol wordt gebracht 😉 Ik bespaar je tijd, geld en zorgen.

Je laten ontzorgen door een vakidioot!

Zo werkt De Reistoko

Herken je dit; Je wilt op reis en je begint met googlen. Met je pubers naar Amerika, of met je vriend de jungle van Suriname in. Het eerste uur is dat nog leuk, maar al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Je komt in de jungle van reizen en je bent compleet verdwaald. Herkenbaar? Is het bijvoorbeeld wel een betrouwbare website en waar moet je eigenlijk op letten als je door Zuid Afrika reist in november?

Eigenlijk zou je wel iemand om advies willen vragen...Tadaa daar ben ik, de Reistoko! Je legt je wensen bij mij neer en ik ga voor je aan de slag. Omdat ik al heel wat jaartjes werkzaam ben in de reiswereld ken ik de weg in de jungle van reizen. Ik denk met je mee over autostoeltjes, beste reistijd, vertel je dat de trein hysterisch druk is tijdens Ramadan op Java, en denk aan de kleinste details.  

over de reistoko

En nu hoor ik je denken; al die aandacht en service, wat kost dat wel niet? Bijna niets...€25 boekingskosten p.p. Omdat ik geen duur kantoor heb en ook geen personeel in dienst, kan ik prijzen laag houden en ben ik vaak goedkoper dan de grotere reisorganisaties. Die ouderwetse service krijg je er gratis bij. 

Ik bespaar je tijd. Het werk en/of gezinsleven is al druk genoeg. Als je belt heb je mij aan de lijn, geen bandje en zeker geen 10 wachtenden voor je. We bellen over je reiswensen op een moment dat het jou uitkomt, ook in de avond of het weekend.

Bij de Reistoko kan je terecht voor alle verre reizen en zonvakanties. Natuurlijk voor de bestemmingen op mijn website; Avontuurlijk Suriname, eilandhoppen Griekenland, roadtrippen door de USA, met de camper door Nieuw Zeeland of Australië, op safari in Afrika. En ook voor een weekje zon!
Staat jouw bestemming er niet tussen? Vraag mij ernaar. Misschien ben ik er nog niet aan toegekomen hem op de site te zetten en kan ik je er wel bij helpen. Bel of mail me!

Niet duur + ouderwetse service

neem contact op

De Reistoko is aangesloten bij de franchise organisatie United Travel, ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Betrouwbaar en veilig op reis met de Reistoko dus. Ik werk samen met meest betrouwbare partners die ik al jaren ken. Toch iets loos op de bestemming? Dan heb je mij en de lokale partner om 24/7 op terug te vallen.

Lekker vertrouwd

In 't kort:

stap 1

Inspiratie op doen bij de Reistoko

stap 2

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

stap 3

Reisvoorstel ontvangen

stap 4

Puzzelen tot het naar je zin is

stap 5

Boek je reis

Vakantieieieie! Je gaat! 

stap 6

Even nakletsen (als je dat leuk vindt)

stap 7

vraag nu je offerte aan

Jij weet al waar je naar toe wilt? vraag een offerte aan

offerte aanvragen